Ohjelmistossamme on...

... eripituisia teoksia jotka ovat suunnattu eri-ikäiselle yleisölle; lapsille, aikuisille ja senioreille. Meillä ei ole omaa näyttämöä, vaan tulemme sinne missä yleisömme on. Viestimme sujuvasti molemmilla kotimaisilla kielillä, ja lisäksi tanssitaide ei-kielellisenä taiteenlajina sopii mainiosti mitä moninaisimpiin tilanteisiin kieliympäristöstä riippumatta. Puhetta sisältävät esityksemme voidaan esittää ruotsiksi tai suomeksi ja sopimuksen mukaan myös muilla kielillä.

Teoksissamme yhdistyy usein eri taiteenaloja esim. kuvataide, teksti ja elävä musiikki. Lasten teoksemme ovat saaneet kiitosta mm. arvomaailmastaan, musiikkivalinnoista sekä kauniista näyttämökuvistaan. Esitystemme lisäksi myös työpajamme kouluissa ja päiväkodeissa tutustuttavat monipuolisesti tanssin maailmaan.

What's your Story, Woman?

on yhtaikaa runollinen ja reipasotteinen naisenergiaa pursuava duetto.Tanssijoina nähdään Anna Othman ja Oonasofia Saukkonen. Teosta voidaan esittää kiertueella.

Alla sateenvarjojen

Anna Othmanin toinen teos Dis Tanzille on koululaisille ja myös pienille lapsille suunnattu. Se on saanut erittäin myönteisen vastaanoton. Alla Sateenvarjojen käsittelee erilaisuutta puhtaasti liikekommunikaation perustuen. Teos on saatavilla kiertueelle sekä päiväkoteihin että kouluihin.

Tanssidemo

Päiväkodeilla on mahdollisuus maistaa laadukasta tanssitaidetta erittäin edulliseen hintaan. Tanssidemo sisältää lyhyen 5-10 minuutin esityksen, joka on ote ohjelmistossamme olevasta lastenesityksestä sekä työpajan, jonka teema liittyy esitykseen. Tanssidemon kesto kokonaisuudessaan n. 45 min. 

Prinsessa ja narri, barokkisatu koko perheelle! pdf!

Musiikki mm.: Anon., Selma, Händel, Bach, Scarlatti, Finger, Ortiz, Vivaldi, Matteis.
Koreografia: Tytti Kronqvist
Puvustus: Niina Huovinen

Jälkiä, kuvataiteen ja tanssin vuoropuhelu (pdf)